Paratiisipannari

Valmistusohje

Taikina (8 annosta)
3  kananmunaa
6 dl  maitoa
½ dl  sokeria
1 tlk (227 g)  ananasmurskaa tai (kolhiintuneita) omenia
2  (tummunutta) banaania tai yksi iso (n. 250 g)
2 rkl  rypsiöljyä
1 dl  kookoshiutaleita
3 dl  vehnäjauhoja

Tarjoile pannukakku esimerkiksi suklaakastikkeen hillon tai vaniljajäätelön kanssa.

Ohje:
Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito ja sokeri. Soseuta banaanit. Lisää banaanisose ja ananasmurska liemineen taikinaan. Jos käytät ananasmurskan sijaan omenoita, raasta ne karkeaksi raasteeksi ja lisää. Sekoita joukkoon öljy, kookoshiutaleet ja jauhot. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 20-30 minuuttia.