Mansikkapehmis

Valmistusohje
2 kypsää banaania 2 dl pakaste mansikoita ½ sitruunan mehu
  1. Paloittele reilusti kypsät banaanit, siirrä pakastimeen ja anna jäätyä.
  2. Laita jäiset banaanin palat ja mansikat sauvasekoittimen tai tehosekoittimen kulhoon ja anna sulaa noin 10 minuuttia.
  3. Lisää sitruunan mehu ja aja tasaiseksi massaksi.
  4. Tarjoile heti.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta 0.788 mg
Kalsium 22.316 mg
Natrium 1.577 mg
Kuitu, kokonais- 4.681 g
Sokerit 18.963 g
Hiilihydraatti erotuksena 33.315 g
Proteiini 1.626 g
Rasvahapot tyydyttyneet 0.065 g
Rasva 0.525 g
Energia
122