Keltainen siskonmakkarakeitto

Valmistusohje
½ kg porkkanoita pala lanttua 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä 2 rkl öljyä 1 rkl currya ½ tl kurkumaa ½ tl mustapippuria 1 l vettä 1-2 kanaliemikuutiota laakerinlehti 200 g sulatejuustoa 400-500 g siskonmakkaroita persiljaa
  1. Raasta juurekset ja hienonna sipulit.
  2. Kuumenna öljy kattilan pohjalla ja lisää siihen curry ja kurkuma.
  3. Lisää kasvisraasteet ja sekoittele hetki. Lisää neste, liemikuutio ja loput mausteet.
  4. Anna keiton kiehua noin 10 minuuttia.
  5. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sulaa.
  6. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneella, jos haluat sosekeittoa.
  7. Puserra siskonmakkarat keittoon pieninä pyöryköinä ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  8. Tarkista keiton maku ja lisää hienonnettu persilja.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta 1.871 mg
Kalsium 270.264 mg
Natrium 2859.878 mg
Kuitu, kokonais- 3.550 g
Sokerit 8.365 g
Hiilihydraatti erotuksena 16.126 g
Proteiini 15.924 g
Rasvahapot tyydyttyneet 11.702 g
Rasva 29.857 g
Energia
379