Lämmin Nizzan salaatti
Valmistusohje
4 keitettyä perunaa
4 keitettyä kananmunaa
2 punasipulia
150 g vihreitä papuja
10 kirsikkatomaattia
1 ruukku rucolaa
oliiviöljyä
balsamicoa
suolaa
pippuria
- Kiehauta tuoreet pavut napakan kypsiksi.
- Leikkaa punasipulit ja perunat lohkoiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa oliiviöljyn kanssa.
- Lisää joukkoon pavut ja minitomaatit. Mausta kasvikset kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja kaada maustuneet raaka-aineet pannulle.
- Lämmitä raaka-aineita hetki ja kaada kulhoon.
- Revi joukkoon rucola ja nostele päälle lohkotut kananmunat.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta
2.694 mg
Kalsium
174.759 mg
Natrium
258.871 mg
Kuitu, kokonais-
2.742 g
Sokerit
4.612 g
Hiilihydraatti erotuksena
14.838 g
Proteiini
8.106 g
Rasvahapot tyydyttyneet
1.167 g
Rasva
6.657 g
Energia
142